Спортен Център „Класик“ – Варна – за повече самочувствие и тонус

Спортен Център „Класик“ – Варна е една от най-добре оборудваните зали, предлагаща много уреди за любителите на кардио тренировките

Спортен Център "Класик" - Варна - за повече самочувствие и тонус
Спортен Център „Класик“ – Варна – за повече самочувствие и тонус

Спортен Център „Класик“ – Варна е една от най-добре оборудваните зали, предлагаща много уреди за любителите на кардио тренировките: пътеки, крос тренажори, степери, велоаргометри и др. Както и възможност за индивидуални програми за получаване на по-бързи резултати.

Залата разполага с голямо разнообразие от уреди, големи съблекални,протеинов бар, слънчева светлина и чист въздух! Приятна и спокойна атмосфера с компетентно и качествено обслужване от дипломирани инструктори от НСА на достъпни цени. С помощта на професионалните треньори и качествени уреди тренировките Ви ще бъдат изключително пълноценни и приятни.

Вижте още: 50 причини да се упражняваш – още ли търсиш своята …

За повече информация: http://www.fitness-classic.com/

Един от най-старите ресторанти в света … Rules Restaurant – London

Ресторант Rules Restaurant – London е основан през 1798 г. от Томас Рул и е най-стария ресторант в Англия.

Ресторант Rules Restaurant – London е основан през 1798 г. от Томас Рул и е най-стария ресторант в Англия. Разположен на три етажа в самостоятелна къща, с куполи със стъклописи, традиционен декор и много картини и снимки на редовни клиенти от миналия век, най-известните от които Хенри Ървинг, Лорънс Оливие, Бъстър Кийтън, Чарли Чаплин. През дългата си история и поради уникалната си локация в центъра на Лондон, сред дузина театри, Rules  е бил претъпкан от всякакви хора на изкуството – артисти, журналисти, и адвокати.

Специализиран е в традиционната английска кухня с фокус върху дивеча. Притежава огромно имение в провинцията, от където бива снабдяван с дивеч. Клиeнтите могат да опитат традиционно приготвени солени и сладки пайове и пудинги, ростбиф и стриди.

Вълшебният извор в Девня

Комплекс Вълшебен извор, гр. Девня, е уникално по рода си място, привличащо туристи от цял

Комплекс Вълшебен извор, гр. Девня, е уникално по рода си място, привличащо туристи от цял цвят с уюта на вкусни български ястия и гостоприемство, уникални, чисти изворни води и зелена гора.

На своите гости комплексът предлага: – битова механа, обзаведена в типичен старобългарски стил и ресторант на открито – къща за гости за нощувки, семейни почивки и бизнес срещи – кетъринг услуги и организиране на тържества и празници – специални програми и атракции за деца и възрастни: зоокът, нестинарски танци, дегустации на вино и др.

Източник: valshebenizvor.com

Снимки: К. Герчева, Януари 2014

Коледен блясък и здравословни напитки в Здравословен бар „Зелено“ на 21 декември във Варна

Коледен уют ни предлагат в Здравословен бар „Зелено“ във Варна, където на 21 декември 2013 г. ни очакват блясъкът на бижутата на Unicato Boutique и Amatea Style и здравословните и вкусни фрешове, шейкове и смутита на Кръстьо Кръстев.

Коледен блясък и здравословни напитки в Здравословен бар "Зелено" на 21 декември във Варна
Коледен блясък и здравословни напитки в Здравословен бар „Зелено“ на 21 декември във Варна

Коледа, най-светлият християнски празник, вече чука на вратите ни, за да ни донесе здраве, хармония, любов, така дългоочаквано малко чудо и … разбира се подаръци, поднесени с много любов.

Именно този Коледен уют ни предлагат в Здравословен бар „Зелено“ във Варна, където на 21 декември 2013 г. ни очакват блясъкът на бижутата на Unicato Boutique и Amatea Style и здравословните и вкусни фрешове, шейкове и смутита на Кръстьо Кръстев.

Здравословен Бар „Зелено“ е място за всеки, който обича приятни и полезни напитки като – фрешове, шейкове, кефир, вино и още, и още … на изключително ниски цени, но здравословни и приготвени на момента пред погледа ти с истински плодове.

Подарете си Коледен блясък  на Коледния базар в Здравословен бар „Зелено“ на 21 декември и изпийте заедно с нас по нещо вкусно. Очакват ви и изненади – с всяко закупено бижу от Unicato Boutique и Amatea Style получавате 20 % отстъпка от фреш, шейк или смути по избор и обратното – с всяка закупена напитка – получавате 20 % отстъпка от бижутата.

В света на бутиковото дамско бельо и бутик Deja Vu

Психолозите твърдят „жена облечена с красиво бельо се чувства по-уверена, и това състояние се отразява в походката, осанката, очите, движенията и, и по този начин тя изглежда по-привлекателна в очите на срещуположния пол”.

Психолозите твърдят „жена облечена с красиво бельо се чувства по-уверена, и това състояние се отразява в походката, осанката, очите, движенията и, и по този начин тя изглежда по-привлекателна в очите на срещуположния пол”.

Е дами, психолозите говорят, ние действаме … потопете се заедно с нас в перлата на бутиковото дамско бельо в град Варна – бутик Deja Vu …

Имаше ли падащи звезди?!

… имаше … в очите на влюбените …

Имаше ли падащи звезди ….

Имаше ли падащи звезди? Имаше ли падащи звезди?

… имаше … в очите на влюбените …

Имаше ли падащи звезди? Имаше ли падащи звезди?

… и между морето и земята

Й. Богомилова

Тайланд – страната на усмивките

В Тайланд – страната на усмивките бяха пренесени всички жители и гости на град Варна в периода от 29 юли до 3 август 2013 г.

В Тайланд – страната на усмивките бяха пренесени всички жители и гости на град Варна в периода от 29 юли до 3 август 2013 г. Девет красиви танцьорки от Кралския театър в Бангкок танцуваха с разкошни костюми, паунови пера и свещи пред Фестивалния комплекс в морския град. А топготвачи от Тайланд омайваха с вкусотии всеки ден в тайландския ресторант във Варна.

Тайланд, известен още и като Сиам (старото име на Кралство Тайланд) е екзотична държава, част от полуостровите Индокитай и Малака на брега на Индийския океан. Към Тайланд спадат и голям брой малки живописни екзотични острови, които всяка година привличат хиляди туристи от цял свят. Тайланд е на 50-то място в света по големина, и на 21-во място по население, с приблизително 63 милиона жители. Тя е високо културна страна с изключителни исторически, будиски и културни забележителности, придружени от разнообразна и красива природа. Могат да се видят множество монументални обекти, древни храмове, национални паркове, прекрасна природа и очарователна култура, с техните уникални облекла, традиционни танци и изключителна кухня. Някои от най-известите забележителности в страната са Националният пар Као Йай, Островите Пукет и ФиФи, Храмът Уат Чаоуатанаран и крокодилската ферма в Самут Пракан. Най-известният град в Тайланд определено е  столицата на страната Банкок, който е и най-големият град. Градът е разположен в устието на р.Чао – на около 25км от устието на Сиамския залив на Тихия океан. Сложна система от канали свързва градските квартали с реката. Европейските пътешественици в миналото наричат града „ Източната Венеция“. Много хора живеят в лодките си по многобройните канали. Това придава на града голяма екзотика и го прави много привлекателен за туристите.

К. Герчева, Август 2013

Български занаяти ще бъдат представени във Варна

В разгара на лятото – от днес до 31 август в Grand Mall ще има специална зона, която ще представи уникалността на българските майстори.

Български занаяти ще бъдат представени във Варна
Български занаяти ще бъдат представени във Варна

В разгара на лятото – от днес до 31 август в Grand Mall ще има специална зона, която ще представи уникалността на българските майстори. Традиционни и съвременни занаяти от цяла България ще експонират своите произведения.

Посетителите на мола ще имат възможността да се докоснат до красотата на ръчно рисуваната коприна, на творбите на тъкачи и килимари, кожари и художници. Накити от метал и природни материали, художествено стъкло, разнообразни тъкани ще оцветят палитрата на дните на занаятите под покрива на мола.

В свежа климатизирана среда всеки един от изложителите ще има възможност да покаже своите ръчни изработки пред погледите на многобройните посетители на най-посещавания търговски център по Черноморието. Представянето на българските занаяти се очаква с любопитство от туристите от чужбина, които се готвят за своя шопинг в търговския комплекс през летните месеци. Вече има и заявен интерес от страна на туроператорите за организирани посещения на комплекса в дните на българските занаяти.

Записването за участие в дните на българските занаяти е на тел: 0884 19 32 31 – Антоанета Тенева