Сайт за хората, културата и градовете

Category Archives

Archive of posts published in the category: 1 юни

Всички деца, гости на варненската Регионална библиотека, ще получат подарък книга за 1 юни

Голяма част от приятелите на варненската Регионална библиотека, които участват в различни форуми, свързани с четенето и са гости на варненската библиотека, ще получат книга изненада за 1 юни.

Варненските кукли празнуват с децата на три сцени във Варна

Артистичните приключения за малчуганите от морската столица в Деня на детето ще започнат от 11 ч. на сцената на Държавен куклен театър Варна, където ще се играе любимият им многоцветен спектакъл „Под Гъбката”.

Спортен празник ще радва децата във Варна по случай Деня на детето

Международният ден на детето е честван в много страни по света. Празникът води началото си от Световната конференция по въпросите на детското здраве, състояла се в Женева през 1925 година.

Маг №1 Астор с празничен спектакъл във Варна за 1 юни

Навръх 1 юни – Международен ден на детето, един от най-обичаните български илюзионисти, носител на „Оскар” за магическо изкуство – Астор, пристига във Варна.

Варна тържествено отбелязва Международния ден на детето

Международният ден на детето ще бъде отбелязан във Варна на 1 юни от 11.00 часа с тържество, организирано от Общинския детски комплекс, a Зоопаркът във Варна обявява вход-свободен по повод Празника на детето.

Нарисувани мечти

Цветности в мечти и малки художници, уловили в своята палитра цветовете на дъгата, рисуваха върху 300-метрово платно своите мечти във Варна (01.06.2012 г.). А какви им бяха мечтите ли … нека те сами ви разкажат чрез своите рисунки: К. Герчева, Юни 2012  

Голямото рисуване на малките художници – 1 юни 2012 г.- Варна

Детски празник по повод 1 юни, организират Дирекция «Образование и младежки дейности» към Община Варна, Общински детски комплекс и Детски кът Варна. И тази година във Върна са предвидени множество събития, с които ще бъде отбелязан Международният ден на детето 1 юни. По…

Фестивал на знанието „Вселена за всички“ във Варна

Фестивалът на знанието „Вселена за всички“ ще се състои на 1 юни 2012 г. В обсерваторията е подредена изложба на фантастични рисунки, весели научни постери, красиви и интересни модели и макети на космически тела, космически апарати, изследователски съоръжения на съвременната физика. Програмата на…