Сайт за хората, културата и градовете

Category Archives

Archive of posts published in the category: Музика

Мюзикъл гала на 26 януари във Варна

Мюзикъл гала на 26 януари във Варна

След възторженото посрещане на августовската Мюзикъл гала в Летния театър и повторението й с огромен успех през ноември, за трети път към хубавата емоция ще ни върне концертът на 26 януари от 18 часа.

Коледен концерт и детски спектакъл днес и утре очароват варненци

Тази вечер от 18 часа в Концертната зала на Градската художествена галерия „Борис Георгиев“ учениците от музикалните паралелки на Националната гимназия за хуманитарни науки и изкуства „Константин Преславски“ – Варна ще се представят пред варненската публика с коледен фолклорен концерт.

Коледен концерт на Представителния духов оркестър на Военноморските сили

Днес – 17 декември 2014 г. от 19:00 часа, в зала 1 на Фестивален и конгресен център Варна, ще се проведе празничен Коледен концерт на Представителния духов оркестър на Военноморските сили, организиран съвместно от Община Варна, Военноморските сили и Фестивален и конгресен център Варна.

Музикална Гала вечер, „Годишни времена” и Марио Хосен ни очакват във Варна

Професор Марио Хосен започва мини турне на 19 декември в Пловдив. Следват концертите във Варна на 28-ми декември от 18:30 часа във Фестивален и конгресен център и в София на 29-ти.

Програма на XV Коледен музикален фестивал – Варна 2014

Коледната музикална традиция във Варна с името на Коледния музикален фестивал достигна своето XV издание. То започна на 17 ноември с блестящото представление на най-новата оперна постановка „Андре Шение” от Умберто Джордано

Михаил Йосифов преди концерта във Варна на 11 април

Популярният тромпетист е сред знаковите фигури на Брас асоциация – биг бендът, който идва край морето в пълен състав за закриването на Европейския музикален фестивал Варна 2014

„Дон Жуан“ на Кралската опера в Лондон с кинопремиера във Варна

Още оперни и балетни шедьоври от престижната сцена са сред VIP предложенията на кино „Арена“ за тази година

Джаз финал за Европейския музикален фестивал – Варна

На 11 април в зала 1 на ФКЦ Ангел Заберски и пълният състав на Брас асоциация от 19 души ще представят мащабния проект „The Art Of Big Band”