Сайт за хората, културата и градовете

Category Archives

Archive of posts published in the category: Събития

Коледно шоу в Делфинариума тази събота

Феста Делфинариум Варна и Куклен театър Варна Ви Канят на КОЛЕДНО ШОУ – събота – 12:00 часа

Отбелязваме 570 години от битката при Варна с историческата възстановка „Последната битка на краля“

На 8-ми Ноември 2014 г. от 16:00ч. до спортния комплекс Аспарухов парк честваме 570 години от Битката при Варна от 1444г. с историческата възстановка „Последната битка на краля“.

Градски Хелоуин парад с Румънеца и Енчев

Парадът е за всички „кандидати за вампирска слава“, без ограничение на възрастта и персонажите, в които са се превъплътили.

Ледена пързалка на сцената на зала 1 във Фестивален комплекс във Варна

За първи път в историята на Варна на сцената на зала 1 във Фестивален комплекс ще бъде изградена ледена пързалка. Със специалната подкрепа на Община Варна на 23 и 24 ноември на варненска сцена гостува Държавният балет върху лед на Санкт Петербург

Програма за 6 септември 2014 във Варна

ПРОГРАМА НА ЧЕСТВАНЕТО НА 129 ГОДИНИ ОТ СЪЕДИНЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ

Миден и рибен фест ще се проведе в Каварна

Традиционният Миден и рибен фест ще се проведе в Каварна на 5, 6 и 7 септември.. Уникалният фест, в който кулинарните деликатеси са овкусени с пенливо пиво и с пъстри концертни прояви, се организира за 11-и пореден път.

Във Варна ще се проведе десетото издание на Международния фестивал за анимационен филм

Десето юбилейно издание на Световния фестивал на анимационния филм във Варна ще се проведе между 10-ти и 14-ти септември в залите на Фестивален и конгресен център Варна.

Фестивал на здравето и красотата от 9 до 11 май във Варна

От 9 до 11 май в търговския център ще си дадат среща десетки български и чуждестранни компании, чиито продукти и услуги представят утвърдени и иновативни тенденции в козметиката, естетичната медицина, спорта, балнеологията, производството на био храни и природосъобразния начин на живот.