Концерт на Андреа Бочели с най-хубавите любовни песни

Концерт на Андреа Бочели с най-хубавите любовни песни

Андреа Бочели, най-обичаният тенор, прави своя кинодебют тази година на „Свети Валентин“. Неговият нов концерт „Love in Portofino“ („Любов в Портофино“) ще бъде разпространен в избрани кина по света, сред които кината „Арена“ в България. Замайващите изпълнения на най-любимите романтични песни, изпети на сцена в едно от най-красивите кътчета на земята, може да видите само на 14 февруари 2013 г. от 19.30 ч. в кино „Арена“ в София, Варна, Пловдив, Стара Загора, Велико Търново и Плевен. Продажбата на билети започва от 25 януари 2013 г. (петък) във всички кина „Арена“ (без кино „Арена Делукс“ (Bulgaria Mall), кино „Арена The Mall“ и кино „Арена Grand Mall Varna“) на премиум цена от 10 лв.

Концертът „Love In Portofino“ – който идва в кината по същото време, в което Бочели пуска в продажба своя нов албум „Passione“, е записан през август 2012, когато изключителният тенор организира своя концерт, като едно истински интимно и романтично събитие. Концертът за кино включва ексклузивно интервю с Андреа Бочели, записано в дома му в Италия.

Кинозрителите ще имат възможността да видят най-успешния класически соло изпълнител и да чуят най-добрите световноизвестни любовни песни, изпълнени пред специално подбрани гости на площада в Портофино, Италия. По време на събитието Бочели споделя сцената с един невероятен ансамбъл от таланти като Caroline Campbell на цигулка, германската звезда Helene Fischer и бразилската изпълнителка Sandy, Chriss Botti на тромпет и годеницата на Андреа Бочели, Veronica Berti, която се присъединява към него за дуетно изпълнение на Something Stupid, всички подкрепени от оркестър от 40 изключителни музиканти.

Романтичният концерт е заснет от един изключителен талант, носител на 16 награди Грами, продуцентът David Foster и ще излезе този февруари само в отбрани кина по света. Прожекциите са в кристално ясно Digital Cinema качество и пълен 5.1 surround sound.