Акция "Жълти стотинки" събира пари за закупуването на ковьоз и хармоничен скалпел за варненска клиника

Акция „Жълти стотинки“ събира пари за закупуването на ковьоз и хармоничен скалпел за варненска клиника

Сдружение “Съзидание-2012” за шеста година организира Акция “Жълти стотинки” за събиране на жълти монети в цялата страна. Акцията е под мотото“Деца помагат на деца“

Идеята е заимствана от едноименната акция във Франция под патронажа на мадам Бернадет Ширак, чиято фондация работи вече 20 години и е реализирала много проекти във френското детско здравеопазване.

У нас акцията е целогодишна, като на 1 юни и на 6 декември стотинките се предават в клоновете на Банка ДСК.

Тази година, събираме средства за закупуването на ковьоз и хармоничен скалпел за Клиника по детска хирургия към МБАЛ “Света Анна – Варна” АД.

В събота, на 1 юни 2013 година, всички могат да предадат събраните до момента средства в клоновете на Банка ДСК в цялата страна.

За град Варна е обявен пункт за събиране на средствата на 31.05.2013 год. от 17.00 до 19.00 часа в двора на училище СОУ Димчо Дебелянов /училището с буквите до Полиграфията/.

На тази дата всички училища, детски градини и граждани, които са събрали монети могат да ги предадат, по възможност сортирани и разделени по номинал в клоновете на Банка ДСК или на място училище СОУ Димчо Дебелянов.