Коледен блясък и здравословни напитки в Здравословен бар "Зелено" на 21 декември във Варна

Коледен блясък и здравословни напитки в Здравословен бар „Зелено“ на 21 декември във Варна

Коледа, най-светлият християнски празник, вече чука на вратите ни, за да ни донесе здраве, хармония, любов, така дългоочаквано малко чудо и … разбира се подаръци, поднесени с много любов.

Именно този Коледен уют ни предлагат в Здравословен бар „Зелено“ във Варна, където на 21 декември 2013 г. ни очакват блясъкът на бижутата на Unicato Boutique и Amatea Style и здравословните и вкусни фрешове, шейкове и смутита на Кръстьо Кръстев.

Здравословен Бар „Зелено“ е място за всеки, който обича приятни и полезни напитки като – фрешове, шейкове, кефир, вино и още, и още … на изключително ниски цени, но здравословни и приготвени на момента пред погледа ти с истински плодове.

Подарете си Коледен блясък  на Коледния базар в Здравословен бар „Зелено“ на 21 декември и изпийте заедно с нас по нещо вкусно. Очакват ви и изненади – с всяко закупено бижу от Unicato Boutique и Amatea Style получавате 20 % отстъпка от фреш, шейк или смути по избор и обратното – с всяка закупена напитка – получавате 20 % отстъпка от бижутата.