Фестивал на здравето и красотата от 9 до 11 май във Варна

Фестивал на здравето и красотата от 9 до 11 май във Варна

Мол Варна отново става център на здравето и красотата!

В най-зеления месец на годината очаквайте най-зеления фестивал – Фестивалът на здравето и красотата.

От 9 до 11 май в търговския център ще си дадат среща десетки български и чуждестранни компании, чиито продукти и услуги представят утвърдени и иновативни тенденции в козметиката, естетичната медицина, спорта, балнеологията, производството на био храни и природосъобразния начин на живот.

Гуруто на природната медицина и лечебното хранене проф. Христо Мермерски идва във Варна през май – специално за Фестивала на здравето и красотата. Неговата тема „Храната като лекарство“ ще открие специализирания цикъл с лекции, в който изявени лекари и експерти ще споделят своя опит пред варненци и ще им дадат практични съвети за перфектна визия, здрав и пълноценен живот. Не пропускайте да получите отговор на въпросите, които Ви вълнуват, лично от проф. Мермерски – 9 май, Мол Варна, Фестивал на здравето и красотата!

Програмата на фестивала ще бъде съпроводена с още многобройни презентации на най-новите продукти за разкрасяване и демонстрации на авангардни технологии в профилактиката и лечението на болестите на съвремието по традиция ще съпътстват дните на Фестивала на здравето и красотата. А специализираният модул с лекции ще събере цяло съзвездие от медицински светила и експерти по здравословно хранене, подмладяване и безлекарствено лечение, които лично ще споделят своя опит и ще дадат съвети на посетителите на фестивала.