Пътека от мечти сред Пясъчните фигури в Бургас през 2014 г.

Пътека от мечти сред Пясъчните фигури в Бургас през 2014 г.

Мечтите се сбъдват, когато ги чакаш … Мечтите се сбъдват, когато летиш … и когато обичаш … Когато мечтаеш … живееш, не мечтаеш ли  – времето спира.

Точно за мечтите ни разказваше това лято в Бургас със своите Пясъчни фигури, посветени на приказките. Казват, че всичко, нарисувано върху пясък е нетрайно, но не и мечтите … те остават дори и след това, защото са желанията на сърцето ни.

Има една тайна в света, тайна, чрез която всеки един проблем може да бъде решен с лекота – всяка една война да бъде прекратена, болният да оздравее, семействата да бъдат щастливи и всички хора по земята да са усмихнати. Тайната се нарича “ЛЮБОВ”. Тя преобразява, тя трансформира, тя подобрява. Чрез Любовта човек може да постигне всичко в своя живот.

Не са нужни никакви практики – просто живейте живота си с Любов и му се наслаждавайте. Колкото повече използвате тази толкова на пръв поглед лесна тайна, толкова по-щастливи и успели ще сте.

Всичко в живота може да постигнете, ако с любов към него подходите. Това е вашият най-силен инструмент, който държите в ръцете си, а дали ще го използвате, зависи изцяло от вас.

Откъс от книгата “ДА ОТКРИЕШ ЩАСТИЕТО ВЪТРЕ В СЕБЕ СИ – Част от поредицата да погледнеш на живота от високо”

Затова затворете очи и … и нека мечтите се сбъднат …