Градски Хелоуин парад с Румънеца и Енчев

Градски Хелоуин парад с Румънеца и Енчев

Мол Варна отново ще е домакин на най-пъстрия и забавен Градски Хелоуин парад. На 31 октомври страховити вампири, смразяващи кръвта зомбита, ефирни феи и приказни герои по традиция ще окупират търговския център, за да се включат в празничното шествие за Хелоуин. Парадът е за всички „кандидати за вампирска слава“, без ограничение на възрастта и персонажите, в които са се превъплътили.

Един истински потомък на легендарния Граф Дракула ще пристигне в Мол Варна за Хелоуин заедно със сценичния си партньор. Румънеца и Енчев са подготвили зашеметяващо шоу за гостите, което ще превърне празника в незабравимо преживяване. Лакомства ще има за всички участници в парада, а победителите в конкурсите за най-страховит костюм, най-добре изработен фенер от тиква, най-млад участник и още категории ще си тръгнат от празника с много изненади и големи награди.

За всички, които искат да впечатлят журито със страшен и атрактивен външен вид, от 23 до 31 октомври на партерния етаж в Мол Варна ще бъде открит щанд за продажба на костюми и „вампирски“ аксесоари. На 25 и 26 октомври ще отвори врати и предпразнична Работилница за Хелоуин изненади. В нея от 13 до 17 часа всеки ще може сам да доукраси костюма си и да си измайстори маска или тиквен фенер за конкурсите.

Преди старта на парада – от 12 до 18 часа на 31 октомври, в централното фоайе на Мол Варна, кандидатите да се включат в празничната фиеста ще бъдат гримирани безплатно. Парадът ще започне точно в 18 часа, а след 22 часа празникът ще продължи на четвъртия етаж в Мол Варна – с Halloween After Party в Playground.

Тази година Мол Варна отново организира и онлайн конкурс за най-атрактивна снимка на участниците в Градския Хелоуин парад. Снимките на всички желаещи ще бъдат представени в специален албум във Фейсбук страницата на Мол Варна от 1 до 7 ноември. Първите 3 снимки, събрали най-много харесвания, ще спечелят атрактивна награда.