2015 г. - година на дървената овца, щастието и изкуството

2015 г. – година на дървената овца, щастието и изкуството

Според китайския астрологически календар, 2015 година е Годината на дървената овца. Тя ще настъпи на 19 февруари 2015.

Астролозите смятат, че следващата година ще сложи край на мъчителните финансови кризи за много страдащи народи и й придават доста голяма важност.

През тази година звездната карта ще открие възможност за промени на света към по-добро в глобален мащаб.

Годината на дървената овца ще бъде много благодатна за положителни промени, за които сте мечтали от много време.

Щастливият елемент е основен фактор за това по какъв начин ще ви провърви в Годината на дървената овца. Този елемент в голяма степен определя съдбата на отделните зодиакални знаци. Годината на дървената овца съдържа елементи като дърво, огън и земя. Ако вашият щастлив елемент е някой от изброените, тогава 2015 ще ви донесе богатство в някаква степен.

Най-силният елемент на 2015 година е Земята. Затова хората, чийто елемент е именно тя, ще получат най-много ползи през тази година. Елементът Дърво също показва силна енергия през следващата година. Представителите на зодиакалните знаци с този елемент е добре да се сдобият със зелена дървена овца за късмет.

Късметлийските цветове за родените под знака на Овцата са червения, зеления и лилавия. Това са и цветовете на 2015 година. Цветята, които носят късмет  са карамфила и игликата.

Хората, родени в годината на овцата са творчески натури. Те са упорити и постигат успех рано или късно. Процъфтяват във всички изкуства, имат богата палитра от таланти. Лесно се учат на нови неща.

Обожават да пътуват и търсят любовта навсякъде. Представителите на тази китайска зодия са артистични, вдъхновени, съпричастни и креативни. Те ценят красотата във всичките й форми и обичат живота.

Те са интроспективни личности, обърнати към вътрешния си мир. Родените в годината на овцата имат кармата да се борят в младостта си с много препятствия, но в късните си години берат плодовете на усилията си.

Овцата в китайската астрология символизира щастие, мир и изобилие. Мекотата на агнешката вълна не може да скрие желанието им за независимост. Те са способни да оцелеят във всякакви условия, независимо колко трудни са те.

Овцата може да бъде спокойна, очарователна и безкрайно съсредоточена. Тя е отдаден и съвестен професионалист, който трудно прави компромиси с ценностите си.

В любовта овцата не се противопоставя, когато не е съгласна с нещо, тя просто го прави.